Wie zijn wij?Hallo welkom op onze site! Ik ben Lotte Paijmans en samen met mijn vriend Jaak zijn wij de trotse baasjes van Bess (Kinky Love of Perfect Promise) onze eerste Flatcoated Retriever. Ze is een fantastische huis- en werkhond en heeft ons overtuigd om ons te wagen aan een eerste nestje en vandaar dus de start van onze kennel Bess’t Whistle!
Ik ben dierenarts te Torhout voor kleine huisdieren en heb een bijzonder interesse voor voortplanting en verloskunde. In de praktijk heb ik al vele nestjes begeleid en zo lijkt het een logische stap om het zelf ook allemaal eens te willen doen, maar daar ging toch wat denkwerk aan vooraf. Het is niet de bedoeling zomaar eens een nestje te fokken. De goede gezondheid en een open en blij karakter van de Flatcoated Retriever staan op de eerste plaats. De bedoeling is een hond te fokken met een goede werklust voor de jacht, maar ook een rustige huishond.

Zelf ben ik door Bess zo'n 3 jaar geleden in het jachtgebeuren gerold. Het werken met je hond en je hond laten genieten van wat hij het liefste doet is een fantastische ervaring en kan ik iedereen aanraden. Bess is mijn eerste werkhond en zodus hadden zowel baas en hond veel te leren. Ze heeft bewezen dat het jachtinstinct in haar genen zit en zo gaat het op training en op wedstrijd best goed, al is er nog veel werk aan de winkel om nog verder te geraken.
In de praktijk is Bess mijn trouwste supporter. Door haar rustig karakter binnenshuis heeft ze een plaatsje in de praktijk bemachtigd en ligt ze rustig in haar mand terwijl ik aan het werken ben. Andere honden, katten, konijnen mogen zonder problemen haar mand passeren of er zelfs mee in kruipen. Een hond uit de duizend!!

Lotte Paijmans


Ruddervoordestraat 114a, Torhout
0473934655
info@dierenartslottepaijmans.be
http://www.dierenartslottepaijmans.be

Algemene informatie» Algemene info
» links

Volg onsBezoek ons op facebook
Top
W3C HTML5 validation
Mediabureau AD8.be